Cheesecake Φράουλα

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για cheesecake. Ένα δροσερό γλυκάκι για το καλοκαίρι. 


Υλικά
         
Για την βάση:

  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive 
  • 80 gr. Βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα:
  • 500 gr. τυρί filadelfeia 
  • 1 morfat creamy ή 1 φυτική σαντυγί
  • 1 φλ. καφέ άχνη ζάχαρη
  • ξύσμα ενός λεμονιού

Για την επικάλυψη:
  • μαρμελάδα φράουλα με ολόκληρα κομμάτια.


Εκτέλεση


για την βάση: 

  • Βάζουμε το μπισκότα στο Μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε στα μπισκότα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Βάζουμε το μείγμα του μπισκότου μέσα σε μια στρόγγυλη φόρμα αποσπώμενη και απλώνουμε το μείγμα σε όλη τη φόρμα πατώντας το με την ανάποδη ενός κουταλιού για να ισιώσει. 
  • Χτυπάμε στο μίξερ την μόρφατ η την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη μέχρι να δέσει καλά. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα κ το ξύσμα του λεμονιού  κ συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.
  • Απλώνουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο ρίχνουμε κ την μαρμελάδα φράουλα απο πάνω και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.      


                                    





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρολάκια κανέλας

Χοιρινή πανσέτα.

Αφράτο κέικ ( της Θείας Καλλιόπης).