Χοιρινή πανσέτα.



Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινή πανσέτα (περίπου 10 πανσέτες)
  • αλάτι- πιπέρι
  • ρίγανη
  • κόκκινο πιπέρι 
  • 2 κ.σ μουστάρδα 
  • λίγο κάρρυ για έξτρα άρωμα
  • ελαιόλαδο
  • λεμόνι

Εκτέλεση: 
  • Πλένουμε την πανσέτα μας και μέσα σ ένα σκεύος αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε τη ρίγανη, το κόκκινο πιπέρι τη μουστάρδα, το κάρρυ, λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η μαρινάδα μας.
  • Αφήνουμε για μια ώρα να μαριναριστεί ελαφρώς και έπειτα ψήνουμε στο γκρίλ και απο τις δυό πλευρές για 8- 10 λεπτά ανάλογα το πόσο ξεροψημένες τις θέλουμε.
  • Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής και φρέσκες τηγανιτές πατατούλες. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρολάκια κανέλας

Αφράτο κέικ ( της Θείας Καλλιόπης).