Πατατοσαλάτα.




Υλικά: 
  • 6 πατάτες ολόκληρες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 ξερό κρεμμύδι σε φέτες
  • λίγο άνηθο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι -πιπέρι
  • χυμό λεμονιού
  • προαιρετικά 1 κ.σ μουστάρδα κ 1 κ.σ μαγιονέζα.

Εκτέλεση: 
  •  Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν σε μπόλικο νερό αλατισμένο, μέχρι να μαλακώσουν (προσοχή μην τις βράσετε πολύ και λιώσουν).
  • Όταν είναι έτοιμες τις ξεφλουδίζουμε όσο είναι ακόμα ζεστές. Τις κόβουμε στα 4 αν είναι μεσαίου μεγέθους, τις βάζουμε σε μια πιατέλα τις αλατίζουμε και έπειτα προσθέτουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, τον άνηθο και το χυμό λεμονιού. 
  • Αν θέλουμε να βάλουμε μουστάρδα και μαγιονέζα σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε μαζί με λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και τα περιχύνουμε πάνω στη σαλάτα μας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρολάκια κανέλας

Χοιρινή πανσέτα.

Αφράτο κέικ ( της Θείας Καλλιόπης).