Φασολάδα



υλικά: 

  • 500γρ φασόλια
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • σέλινο
  • 2-3 καρότα
  • 1/2 κούπα σάλτσα ντομάτας η 2 κ.σ πελτέ
  • 1 κ.γ κόκκινο πιπέρι
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι 
  • νερό

εκτέλεση: 

  • Πλένουμε καλά τα φασόλια και τα αφήνουμε μέσα σε νερό να μουλιάσουν όλη την νύχτα.
  • Τα βάζουμε μέσα σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό τόσο όσο να σκεπάζει τα φασόλια, αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε το πρώτο νερό.
  • Βάζουμε και πάλι νερό, ζεστό αυτή την φορά. Ρίχνουμε τα φασόλια και τα υπόλοιπα λαχανικά, το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο, τέλος προσθέτουμε τη σάλτσα, το κόκκινο πιπέρι και αφήνουμε να βράσει η φασολάδα μας μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια.
  • Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο και το φαγητό μας είναι έτοιμο...
     θερμίδες: ανα μερίδα 467









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρολάκια κανέλας

Χοιρινή πανσέτα.

Αφράτο κέικ ( της Θείας Καλλιόπης).